Programma / informatie Stelvio Challenge Cycle 2018

Stelvio – Gavia – Mortirolo ook in 2018
Standplaats voor de Stelvio Challenge is vanwege groot succes wederom Bormio. Een mooi Italiaans dorp aan de voet van de Passo dello Stelvio. De Stelviochallenge 2018 is ook deze keer weer te combineren met de Gavia en voor de echte bikkels ook de Mortirolo. Ieder zijn eigen challenge, voor ieder niveau een uitdaging… Fietsend of lopend…aan jou de keus, maar samen voor het goede doel !!
 

Programma voor fietsers:

Dinsdag 26 juni: 
Aankomst Bormio eigen vervoer 

Woensdag 27 juni: keuze uit: Gavia vanuit Bormio 26 km / 6,5% gem. of Rondje Mortirolo-Ponte di Legno-Gavia-Bormio 115 km / 3.200hm.

Donderdag 28 juni Beklimming Cancano vanuit Bormio. Totale rit 38 km. Klim 8,2 km / 6,9% gem. De perfecte test voor fiets en renner. Korte redelijk eenvoudige klim waar we je kunnen voorbereiden op de volgende dag.

Vrijdag 29 juni Stelviochallenge 2017:
Stelvio Challenge vanuit Bormio. 23 km / 7,1% gem. De Stelvio kan/mag op deze dag meerdere malen beklommen worden vanuit 3 kanten. (Bormio–Prato–St. Maria)

Zaterdag 30 juni vertrek

Elke dag kiest men het eigen programma, geheel naar eigen behoefte. Men kan er dus ook voor kiezen om alleen de Stelvio Challenge op vrijdag te doen.

Dit is een sponsortocht. Deelname kost slechts 125,-. Hiervoor krijgt medische en technische begeleiding, eten en drinken op de verzorgingssposten tijdens de challenge. De organisatie is blij met iedere euro die door de deelnemers wordt opgehaald om de goede doelen te ondersteunen maar Stelvio challenge kent een minimum sponsorbedrag van €250. Wel streven we samen naar een gemiddeld sponsor bedrag van 1000,- per deelnemer.

De door ons aangeraden sporthotels:
Hotel Alu : http://www.hotelalu.it/en/
Hotel Nevada : http://www.anzibormio.com/

ons hoofdkwartier is Hotel Nevada in Bormio


Voor de Stelvio Challenge 2018 zijn algemene voorwaarden van toepassing.

meer info –> Ton van der Veer