Sponsor nu!

Wie zijn wij

De zorg voor je kinderen is belangrijk. Iedere ouder wil het beste voor zijn kinderen, helaas is het voor deze kinderen erg moeilijk om een goed toekomst perspectief te bepalen. De ouders zijn behalve met de zorg van nu, ook bezig met de toekomst. Een onzekere toekomst voor hun kind. Deze kinderen hebben veel zorg nodig. Stichtingen, verenigingen die daar aan bijdragen willen wij ondersteunen. Dat kan steun zijn in de vorm van een aangepast vervoersmiddel, een tillift of duo-fiets. Maar ook een geweldig dagje uit, een wens die in vervulling gaat, een financiële ondersteuning aan de inrichting van de slaapkamer of badkamer.

De Pim Foundation heeft 10 jaar lang een helpende hand uit naar ernstig zieke en kinderen met een beperking uitgestoken door middel van fietssponsortochten (in jaar 1 de Mont Ventoux challenge en de 9 volgende jaren via de Stelvio challenge). In die 10 jaar is in totaal ruim 1 miljoen euro ingezameld voor deze ernstig zieke kinderen. In juni 2018 is de laatste Stelvio challenge editie gehouden.
 
Een glimlach op het gezicht van een kind dat ernstig ziek of meervoudig gehandicapt is doet wonderen. Zo puur dat alle problemen even verdwijnen. Dat zijn de momenten waar wij het voor gedaan hebben !!