Sponsor nu!

Algemene informatie 
 

Begin september 2019 is het al zo ver. Dan organiseert Cladding de Stelvio Challenge voor Stichting Pim. Samen met onze partners gaan wij de Stelviopas beklimmen in Bormio Italië!

Stichting Pim is een stichting in Dorst waarbij jongeren met een meervoudige beperking kunnen wonen en/of een dagprogramma kunnen volgen. Wat Stichting Pim uniek maakt is haar persoonlijke zorg en hun doelstelling om de jeugd zo veel mogelijk deel uit te laten maken van de gemeenschap. Cladding Groep heeft eind 2018 besloten om na tien jaar zelf organiseren het stokje over te nemen van Stichting Pim. Dit jaar gaat Cladding de Stelviopas fietsen om zo een nieuwe en aangepaste bus voor de jongeren te kunnen kopen.

Buitenom de mogelijkheid om alleen op 6 september te fietsen, wandelen of rennen is het ook nog mogelijk om eerder naar Italië te komen. Net zoals voorgaande jaren is het namelijk ook een optie om met elkaar woensdag en donderdag mee te gaan. Deze dagen beklimmen wij de Gaviapas en de Cancano bij Bormio.

Cladding Groep regelt bij de inschrijving ook een hotel voor u in Bormio. Deze is inclusief ontbijt en avondeten. Ook heeft het hotel genoeg veilige plekken voor uw fietsen.
U kan zich aanmelden voor een inschrijfformulier bij ">. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een formulier en het deelnemersregelement. Het inschrijfgeld bedraagt €200,00 exclusief de hotelovernachtingen. Zodra u zich heeft ingeschreven, krijgt u van Cladding een factuur opgestuurd. Dit factuuradres verschilt van het sponsoradres, omdat Cladding Groep niet AMBI-gecertificeerd is. Donaties kunnen dus alleen worden gedaan via de website.
 
Als u de berg niet wilt beklimmen, is het altijd mogelijk om ons te sponsoren. Het enige wat u hiervoor moet doen is op de sponsorknop aan de rechterkant van dit beeldscherm te klikken.